Preporuka!
Bežični digitalni termostat FLINK FT 101 79,36  (sa PDV-om)
Kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT TOBY 33kW sa samočišćenjem A++
Kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT T33kW sa samočišćenjem A++ 3.450,00  (sa PDV-om)

Mini kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT B14 kW COMPACT-samočišćenje ložišta A++

Na zalihi

2.256,03  (sa PDV-om)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 62,67 
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
36 x 62,67 
Želim otplatiti što prije
12 x 188,00 
Želim sam odabrati broj rata
36 x 62,67 

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

Na zalihi

Mini kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT B14 kW COMPACT-samočišćenje ložišta.

Kotao s automatskim sagorijevanjem i čišćenjem peleta kompaktnih dimenzija 14 kW

Mini kotao TERMOMONT B predstavlja kompaktnu verziju kotla „standardnih dimenzija“ TERMOMONT T, kao takav namijenjen je isključivo smještaju u kotlovnicama.

Toplinski su izolirani tako da najveći dio svoje proizvedene toplinske energije predaju instalaciji centralnog grijanja.

Proizvođač Termomont u 2018.god. donosi nova tehnološka unapređenja. Vanjski izgled kotla se neće mijenjati a iznutra radi se o skoro potpuno novom kotlu s nizom tehničkih inovacija:

  • Potpuno novo ložište kotla (Termomont-ovo originalno rješenje zaštićeno u Europskom registru dizajna EUIPO) s tri zračne promaje (primarni, sekundarni i tercijarni zrak).
  • Totalno sagorijevanje (još veća učinkovitost kotla i još ekonomičniji rad kotla (dodatna ušteda zahvaljujući novom ložištu) – temperatura dimnih plinova je dodatno smanjena u odnosu na prethodni model.
  • Ložište se samočisti zahvaljujući pokretnom ljevenom dnu – turbolatori kotla u izmjenjivačima se kod B verzije i dalje otresaju ručno.

Automatski rad.

  • Svi procesi rada su naravno automatski (paljenje, sagorijevanje, gašenje ložišta). Kontrola sagorijevanja je višestupanjska (5 nivoa snage). Kotao odlikuje tih rad. Regulacija i opsluživanje kotla se obavlja pomoću FUMIS displaya osjetljivog na dodir (touch screen) posljednje generacije s menijem na hrvatskom jeziku.
  • Slijedeći elementi kotlovnice su već ugrađeni u kotao: cirkulacijska crpka, ekspanzijska posuda, sigurnosni ventil.
  • Kotao je moguće povezati na sobni žičani ili bežični digitalni termostat.
  • Uz dodatnu kupovinu FUMIS WiFi rutera moguće je povezivanje regulacije kotla s internetom i paljenje/gašenje kotla putem aplikacije na mobilnom telefonu (android, ios).

Kvaliteta izrade.

  • U skladu sa zahtjevima norme EN 303-5 unutrašnji vodeni dio kotla je izrađen od čeličnog kotlovskog lima debljine 5 milimetara, dok su ostale stranice kotla koje nisu u kontaktu sa vatrom, debljine 4mm. Emisije dimnih plinova su veoma niske, a efikasnost preko 90% (najviša klasa kotlova -klasa 5).
  • Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove vodeni dio i osnovno 2. godišnje jamstvo na sve važne el. dijelove.

Sigurnost u radu.

  • Dovod peleta iz spremnika je putem internog transportera smještenog u spremniku i potom slobodnim padom kroz odgovarajuću cijev do gorionika. Na internom transporteru je montiran sigurnosni termostat koji sprjećava eventualnu pojavu povratnog plamena. Pored toga, sa bočne strane postoji otvor koji se aktivira u slučaju neočekivanog nadpritiska u ložištu. Kotao ima i senzor pritiska u ložištu, otvaranjem vrata kotla za vrijeme rada kotla, senzor će zaustaviti motor tj. doziranje peleta i izbaciti alarm.

 

Sa svim našim TERMOMONT pećima i kotlovima upravlja FUMIS upravljačka elektronika u PREMIUM kvaliteti.  VIDEO

 

 

U skladu s našim pravilima o privatnosti i intelektualnom vlasništvu, sav sadržaj i materijal objavljen na stranicama www.bygreen.hr  u potpunosti je i isključivo vlasništvo tvrtke BYGREEN.

Natrag na vrh