Mini kotao na pelete za centralno grijanje TERMOMONT B23 kW COMPACT-samočišćenje ložišta A++ 3.092,18  (sa PDV-om)
Etažna peć na pelete za centralno grijanje TERMOMONT H20 kW sa samočišćenjem ložišta- A++ 2.189,66  (sa PDV-om)

Etažna peć na pelete za centralno grijanje TERMOMONT H15 kW sa samočišćenjem ložišta- A++

Na zalihi

1.949,44  (sa PDV-om)

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 54,14 
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
36 x 54,14 
Želim otplatiti što prije
9 x 216,56 
Želim sam odabrati broj rata
36 x 54,14 

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

Etažna peć na pelete za centralno grijanje TERMOMONT H 15kW

Kotlovski etažni kamini TERMOMONT H namijenjeni su isključivo za smještaj u samim stambenim prostorijama, stoga nemaju izolaciju na sebi pa toplinu osim instalaciji centralnog grijanja predaju prostoru direktnim zračenjem. Kamin je u potpunosti unaprijeđen i redizajniran u odnosu na prethodnu verziju. TERMOMONT H je prvi kotao s automatskim čišćenjem ložišta na domaćem tržištu!

Prednosti su višestruke:

1. Bolje sagorijevanje – veća efikasnost – zahvaljujući mogućnosti finog podešavanja primarnog i sekundarnog zraka
2. Ložište je „otpornije“ na pelete promjenljivog kvaliteta (nažalost najčešći slučaj na domaćem tržištu)
3. Kamin-kotao je potrebno rjeđe čistiti nego kod drugih proizvođača

Svi procesi rada su automatski (paljenje, sagorijevanje, gašenje). Kontrola sagorijevanja je više stupanjska uz pomoć radnog režima na minimalnoj snazi (“modulacija”).

Slijedeći elementi kotlovnice su već ugrađeni u kotao: cirkulacijska crpka, ekspanzijska posuda, sigurnosni ventil. Vrata kotla kao i rešetka ložišta su lijevana.

Regulacija kotla se obavlja pomoću FUMIS premium displeja osjetljivog na dodir (touch screen) – još jedna velika komparativna prednost u odnosu na većinu sličnih proizvoda na tržištu.

Kotao-kamin je moguće povezati sa sobnim termostatom ili WIFI termostatom.

Kupovinom dodatnog FUMIS WI-FI rutera postoji mogućnost povezivanja kamina-kotla putem bežične konekcije na internet; daljinsko paljenje i kontrola putem FUMIS aplikacije na mobilnom telefonu (sa android ili ios platforme).

Dovod peleta iz spremnika je putem internog transportera smještenog u samom spremniku i potom slobodnim padom kroz odgovarajuću cijev do ložišta. Na taj način, spremnik peleta i ložište kamina-kotla fizički su potpuno odvojeni i nemaju međusobnu mehaničku vezu čime se onemogućava prijenos plamena prema spremniku peleta. Za svaki slučaj sigurnosni termostat na internom transporteru peleta spriječava eventualni povratni plamen.

Proizvođač je toliko siguran u svoju kvalitetu pa daje 5. godišnje jamstvo na kotlove vodeni dio i osnovno 2. godišnje jamstvo na sve el. dijelove

Kotao TERMOMONT H ispunjava najstrože ekološke zahtjeve kad su u pitanju emisije štetnih čestica. Sve emisijske vrijednosti su u okviru najviših referentnih vrijednosti koje propisuju striktne norme pojedinih EU zemalja.

Ukratko razlikujemo se od drugih, jer su sve naše TERMOMONT-ove T, B, H, B SMART, HELENA peći i kotlovi izrađeni su od debelo valjane čelične kotlovske ploćevine 5mm (ne od tankog lima), koristimo upravljačku elektronika FUMIS u PREMIUM kvaliteti, japanske keramičke grijače FKK te svi ugrađeni dijelovi proizvedeni su u unutar EU.

Hrvatski jezik u meniju za lakše upravljanje kaminom-kotlom.

termomont video uputstvo

 

Sa svim našim TERMOMONT pećima i kotlovima upravlja FUMIS upravljačka elektronika u PREMIUM kvaliteti.  VIDEO

 

U skladu s našim pravilima o privatnosti i intelektualnom vlasništvu, sav sadržaj i materijal objavljen na stranicama www.bygreen.hr  u potpunosti je i isključivo vlasništvo tvrtke BYGREEN.

Natrag na vrh